Led inbouwlamp voor boven de trap

In het huis wordt regelmatig gebruik gemaakt van de trap om even iets van boven te halen, iets op de bovenverdieping op te bergen of juist iets te doen op de hogere etages. Maar ook ’s nachts kan de trap veelvuldig worden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer je wakker wordt en naar het toilet moet, je bij de kinderen moet komen kijken omdat ze naar hebben gedroomd, et cetera. Het licht boven de trap zal daarom regelmatig aan worden gezet, en daarom is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van een energiezuinige led inbouwspots. Hierbij kun je kiezen voor één lamp boven het trapgat, of meerdere langs de muren van de trap.

Led inbouwlamp boven het trapgat

Door een grote led inbouwlamp boven het trapgat te plaatsen, heb je altijd voldoende licht tijdens het traplopen, ook wanneer dit ’s nachts nodig is. Een led inbouwlamp is een energiezuinige manier van verlichting, en het kan daarom geen kwaad om deze regelmatig in en uit te schakelen. Je kunt echter ook kezen voor meerdere inbouwspots langs de wanden van de trap.

Led inbouwlamp per tree langs de trap

Een moderne manier van verlichting langs de trap is het plaatsen van een kleine led inbouwlamp bij elke derde tree. Zo zorg je voor verlichting langs de gehele trap, die niet veel energie verbruikt en daarom altijd aan kan blijven. ’s Nachts hoef je de led inbouwspots dus niet aan of uit te zetten, waardoor je altijd veilig de trap op en af loopt. Daarnaast wordt een led inbouwlamp ook niet warm, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat men er per ongeluk tegenaan stoot en zich brandt. De inbouwspots langs de trap hoeven helemaal niet zo veel licht af te geven: elke derde tree een led inbouwspot van 1 watt is in principe al genoeg voor een veilige en milieuvriendelijke verlichting op de trap. Daarnaast ziet deze opstelling van led inbouwspots er ook nog eens zeer strak en modern uit.

Advertisements

Author: jamesmacy22866

A wooden Ledinbouwspotsleds.nl/Inbouwspots/Carport can give a stylish look to your house. Apart from that it also adds extra protection to your car and provides a shelter. It looks more attractive than normal garage. A properly made wooden carport with some additional wooden fancy finishing does can add value to your house.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s